Menu

News

Keep up to date with the latest news on JFC exhibitions, competitions and new products launches.

Het JFC Milk Kart-assortiment is de meest efficiënte manier om uw kalveren te voeren

Melktransporter JFC (MK170MP3)

Het 2018-model, de MK170MP3, heeft een verbeterde pomp die tot maximaal 36 liter per minuut af kan leveren. Verdere verbeterpunten zijn de zwenkwielen, bedieningskast en doseerpistool. Dit zorgt voor een beter bedieningsgemak en zo bespaart u veel tijd in het voeden van uw kalveren.

Met de 170 liter melktransporter van JFC kunt u een zak van 20 kg melkpoeder mengen in slechts 4 minuten. De mixer zorgt door middel van een vortex voor een gladde mix. Dit helpt om de scheiding van voedingsstoffen van melk te elimineren. De MK170MP3 is uitgerust met een pomp welke wordt gevoed door een oplaadbare accu. Deze accu heeft genoeg kracht om tot 7500 liter melk te leveren bij een enkele lading. Alle melktransporters van JFC zijn voorzien van een verrijdbaar stalen onderstel met daarin een polyethyleen tank. Deze tank bevat standaard een vlinderklep om de melkstroom ook handmatig te kunnen regelen.

jfc_agri_mk170mp3_540x345px_web_04

De verbeterpunten op een rij:

Wielen:
De kleine zwenkwielen zijn vervangen door 10” anti-lek zwenkwielen. De grote wielen met luchtbanden zorgen ervoor dat je ook kunt werken op oneffen of ruwe ondergronden.

Pomp:
Het type MP3 is nu uitgerust met een stillere pomp. Deze pomp verhoogt de afgifte met 33% tot een maximum van 36 liter per minuut. De pomp is rechtstreeks op het frame gemonteerd en samen met de accu in een beschermende behuizing geplaatst.

Onderstel:
De JFC melktransporter is voorzien van een verbeterd verrijdbaar onderstel met grotere 10” zwenkwielen, waardoor er een grotere bodemvrijheid is verkregen. Het zwaartepunt is verlaagd waardoor de stabiliteit van het geheel is vergroot.

Control Box

De schakelkast is voorzien van verbeterde schakelaars met LED-lampjes om aan te geven wanneer de mixer / pomp in gebruik is. En tot slot zijn de oplaad- en stekkerpunten voor de accu en mixer zijn in de nieuwe modellen terug te in het bedieningspaneel.

 

De JFC nieuwsbrief

blijf op de hoogte van het laatste JFC nieuws, show's, wedstrijden en de introductie van nieuwe producten.

Hartelijk dank voor uw inschrijving